Kategorier dette opslag er registreret under:
Personer  .  Mænd
Verden  .  Europa  .  Tyskland
Arbejde  .  Politisk  .  Politiker  .  Parlamentariker  .  Premierminister
      .  Udenrigsminister
Ideologi  .  Socialistisk  .  Reformistisk  .  Socialdemokrati
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 1/5 2002
Ansvarlig redaktion: Arbejderhistorie
Læst af: 21.910
: :
Eisner, Kurt
Left
Rocks
2023-11-27 06:08

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Kurt Eisner
Kurt Eisner

Kurt Eisner (født i Berlin, 15.maj 1867 - død i Monaco, 21. februar 1919), tysk socialistisk politiker, søn af en jødisk uniformsfabrikant, leverandør til hoffet i Berlin. Studerede filosofi og litteratur, blev kendt som liberal journalist, pga. en retssag om majestætsfornærmelse i 1897. Medlem af Socialdemokratiet, især aktiv som skribent, talsmand for en etisk socialisme, inspireret af teoretisk «neokantisme». Beskyldt for at være reformist, men var på dette tidspunkt også med til at agitere for antimilitarisme sammen med partiets mest radikale fløj. Efter den første «fascination» af krigen i 1914, udviklede han sig hurtigt til at være pacifist og var i 1917 med til at stifte USPD. Spillede en hovedrolle i den bayerske revolution i 1918, blev præsident og udenrigsminister i den Bayerske Folkerepublik, hvor han fastholdt visionerne om en demokratisk republik på lokalt plan, med en stærk politisk og professionel basis i rådsbevægelsen og på pantysk niveau, inden for de forenede tyske stater, der også omfattede Østrig.

Eisner blev myrdet af højreekstremisten, grev A. von Arco auf Vally, og var ved sin død en vigtig politisk personlighed. Hans synspunkter vedrørende det tyske ansvar for udbruddet af den 1. Verdenskrig og hans søgen efter en løsning på problemerne omkring krigsfangerne, der var blevet udsat for mishandling, som han formulerede på Socialistisk Internationales kongres i Bern, februar 1919, spillede også en vigtig rolle. Det socialdemokratiske dagblad «Vorwärts» havde som overskrift på sin kommentar den 12. februar 1919: «Kurt Eisner imod de tyske krigfanger».

E.P.