Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

Ciller, Tansu

Tansu Ciller
Tansu Ciller

Tansu Ciller (1946-), tyrkisk politiker, født i Istanbul, uddannet ved en amerikansk institution i Istanbul og siden i USA. Hun underviste i økonomi ved flere universiteter i USA og Tyrkiet og var rådgiver for Verdensbanken. Hun er forfatter til en række bøger om tyrkisk økonomi.

Cillers politiske karriere startede i 1990, da hun blev assistent for Süleyman Demirel, der var formand for det højreorienterede Den korrekte vejs Parti (DYP). Hun bidrog til partiets foryngelse ved at give det et nyt dynamisk image. I 1991 blev hun udpeget til økonomiminister, og i juni 1993 blev hun valgt som formand for DYP, da Demirel blev statschef præsident Turgut Özals død. Den koalitionsregering der i november 1991 var blevet dannet mellem DYP og det Socialdemokratiske Populist parti (SHP) fortsatte, og Ciller blev udpeget til premierminister. Dermed blev hun landets første kvindelige premierminister.

Ved parlamentsvalget i november 1995 mistede hendes parti flertallet i parlamentet til Necmettin Erbakans islamiske Velfærdsparti. Hun forsøgte at skabe en koalitionsregering med hendes politiske rival, Mesut Yilmaz fra det højreorienterede Moderlandsparti (ANAP), og da denne koalition brød sammen, indgik hun en aftale med Necmettin Erbakan. Aftalen indebar, at posten som premierminister for første gang i Tyrkiets historie skulle gå på skift mellem de to partier. Ciller fik posten som vice-premierminister og udenrigsminister, og overtog 18. juni 97 premierministerposten fra Erbakan. Allerede i juli mistede koalitionsregeringen imidlertid sit flertal og blev erstattet af en ny, ledet af Mesut Yilmaz.

Ciller anses som en liberal pro-vestlig sekulær politiker, der går ind for tætte forbindelser mellem Tyrkiet og EU.

A.J.

Beslægtede opslag

Sidst ajourført: 1/5 2002

Læst af: 28.943