Kategorier dette opslag er registreret under:
Personer  .  Mænd
Verden  .  Europa  .  Rusland
Arbejde  .  Politisk  .  Politiker
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 1/5 2002
Ansvarlig redaktion: Arbejderhistorie
Læst af: 20.131
: :
Cernov, Viktor Michajlovic
Left
Rocks
2023-11-27 06:08

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Viktor Michajloviĉ Ĉernov (født i Jambov, Rusland, 19. november 1876 - død i New York, 15. april 1952), russisk socialrevolutionær politiker. Ĉernov var af borgerlig familie. Han studerede ved universitetet i Moskva, hvor han udviklede en filosofi, som havde rødder i den russiske populisme og i imperiekritikken. Hans politiske standpunkter formedes i slutningen af 1880'erne. Medstifter af det ikke-marxistiske socialrevolutionære parti, hvor han i 1914 opponerede mod den oltranske nationalisme. Landsforvist. Spillede en fremtrædende rolle på Zimmerwald-konferencen, hvor han stemte for partiets venstrefløjs «nedbrydnings-resolution», og var modstander af «den imperialistiske krig».

Efter revolutionen i februar 1917, vendte han tilbage til Rusland, hvor han var en hårdnakket forsvarer af landet mod «den tyske krig». I maj 1917 blev han landbrugskommissær i den provisoriske koalitionsregering, men fik ikke opbakning til sine reformforslag. Trådte tilbage i september. Forsøgte forgæves at få bønderne til at vende sig mod oktoberrevolutionen. Som leder af landets største parti blev han i januar 1918 valgt til formand for den grundlovgivende forsamling, inden denne blev opløst af bolschevikkerne. Han forsvarede uden held den «borgerlige legitimitet» mod den sovjetiske magt. Under borgerkrigen kæmpede han mod de røde. «Hvid emigrant» i Paris, hvor han koncentrerede sig om at skrive sine memoirer. Ved udbruddet af Den anden Verdenskrig rejste han til USA, hvor han var han var medskribent på antikommunistiske tidsskrifter.

E.P.