Kategorier dette opslag er registreret under:
Personer  .  Mænd
Verden  .  Europa  .  Rusland
Arbejde  .  Politisk  .  Politiker  .  Parlamentariker  .  Præsident
Ideologi  .  Socialistisk  .  Revolutionær  .  Kommunisme
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 1/5 2002
Ansvarlig redaktion: Arbejderhistorie
Læst af: 41.163
: :
Bresjnev, Leonid Ilic
Left
Rocks
2023-11-29 06:00

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Leonid Bresjnev
Leonid Bresjnev

Leonid Ilič Bresjnev (født i Kamenskoe, 19. december 1906 - død i Moskva, 10. oktober 1982), sovjettisk statsleder. Søn af en arbejderfamilie, læste til ingeniør og blev i 1923 medlem af Komsomol. Stalins udrensninger i slutningen af 1930'erne banede vejen, men det var under Den anden Verdenskrig, han for alvor begyndte at gøre karriere. Medlem af den øverste Sovjet og partisekretær i Moldavien i 1950, udnævnt til medlem af Kommunistpartiets centralkomité i 1952. I 1957 medlem af partiets præsidium. Bistod N. Khrustsjov som han støttede under opgøret med den såkaldte «antiparti-gruppe», valgt til leder af de Øverste Sovjets præsidium i 1960.Var blandt initiativtagerne til kuppet, der førte til Khrustsjovs fald i 1964, og afløste denne som partisekretær. I løbet af få år, profilerede han sig som den vigtgste personlighed i den nye ledelse. I 1977 blev han ligeledes leder af Den Øverste Sovjets præsidium. Indenrigspolitisk satte han en stopper for Khrustsjovs liberalisering og afstalinisering, og var tilhænger af en hård politisk linie. Udenrigspolitisk stod han for en global konfrontationskurs mod USA, men også for forsøg på at normalisere forholdet mellem de to supermagter. Han undertegnede ikke-spredningsaftalen om atomvåben i 1968, SALT-aftalen, der begrænsede atomvåbenarsenalerne, (1972 og 1974), og i 1975 Helsinki-aftalen. Denne åbne linie havde sin begræsning i den benhårde kontrol USSR fastholdt over for Warzawapagtens medlemslande, med dens doktrin om «den begrænsede suverænitet». I 1968 beordrede han invasionen af Tjekoslovakiet, for at undertrykke «Pragforåret», i 1981 stod han bag «normaliseringen» i Polen, der var blevet destabiliseret af det frie fagforbund «Solidarność». I 1979 satte han gang i den katastrofale militære intervention i Afghanistan, der betød en betydelig forværring af forholdet til USA. Det lykkedes ham ikke i sine sidste år at få bremset den tiltagende økonomiske og sociale krise i Sovjetunionen.

E.P.