Zionismens folkemord i Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

Browserudgave

Amnesty International (Danmark)

Dansk Afdeling

Amnesty International
Gammeltorv 8, 5.
1457 København K

Tlf. 3345 6565
Fax 3345 6566
www.amnesty.dk amnesty@amnesty.dk

Kontor- og butikstid: 10-16

Desuden afdelinger i Ålborg, Århus og Odense

Amnesty International er en verdensomspændende organisation der arbejder for, at menneskerettighederne respekteres overalt i verden.

Samvittighedsfanger - dem der er i fængsel, fordi de har en anden mening, tro eller hudfarve end magthaverne, og som ikke anvendt eller opfordret til vold - skal løslades betingelsesløst, og alle politiske fanger har krav på en hurtig og retfærdig retsbehandling.

Amnesty International modarbejder uden forbehold tortur og dødsstraf. Amnesty International modtager af princip ikke støtte fra regeringer og er uafhængig af politiske og økonomiske interesser.

Den danske afdeling blev oprettet i 1964. I dag tæller Amnesty Internationals danske afdeling knap 30.000 danske medlemmer, og 10.000 andre, som økonomisk støtter arbejdet gennem faste årlige bidrag. Dansk Amnesty ledes af en bestyrelse på 10 personer, som vælges på den årlige generalforsamling. Det daglige arbejde koordineres fra Amnesty Internationals sekretariat i København.

A.J.

Beslægtede opslag

Sidst ajourført: 11/3 2004

Læst af: 36.787