Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

Al-Assad, Rifaat

Rifaat Al-Assad
Rifaat Al-Assad

Rifaat Al-Assad (1936-), syrisk politiker, yngre broder til Hafez Al-Assad, der var Syriens præsident i 1970-2000.

Rifaat spillede en vigtig militær rolle i 1970'erne og 80'erne som kommandant for Forsvarsbrigaden - Saraya Al-Difaah - en elitestyrke der er særlig veluddannet og veludrustet.

Nogle observatører mener, at han ønskede at efterfølge sin broder i 1984, da præsidentens helbred var i hastig forværring. Der var endog rapporter om sammenstød mellem hans brigade og resten af hæren. Hvad der står fast er imidlertid, at Rifaat forlod Syrien i maj til november 1984, hvor hans bror atter kaldte ham hjem og udnævnte ham til en af landets vicepræsidenter med ansvar for sikkerhed.

Selv om han formelt var vicepræsident frem til 1998, levede han i udlandet det meste af tiden fra 1986 - bl.a. i Frankrig, Schweiz og Spanien. I februar 1998 fratog Hafez Al-Assad ham endelig titlen som vicepræsident for den Syriske Arabiske Republik. Et skridt der blev fortolket som forberedelse til at lade præsidentens søn, Bashar Al-Assad overtage faderens post som præsident.

Rifaat opfattes som liberal og som tilhænger af politisk og økonomisk åbning af Syrien. Hans søn, Soumar Al-Assad, ejer en satellit TV station i London - ANN - der står for en stadig mere kritisk holdning overfor situationen i Syrien.

Rifaat har politisk udfordret sin nevø, Bashar efter dennes overtagelse af præsidentposten i 2000. Rifaat der nu bor i den sydspanske by, Marbella har ladet forstå, at han fortsat opfatter sig som «statens legitime repræsentant, og at han er villig til at påtage sig sine forpligtigelser, hvornår det skal være».

A.J.

Beslægtede opslag

Sidst ajourført: 1/5 2002

Læst af: 22.597