Zionismens folkemord i Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

Browserudgave

Arana Sánchez, Mario

Mario Arana
Mario Arana Sánchez

Mario Arana (1933-), politiker fra Uruguay, borgmester for centrum-venstrefløjsalliancen Frente Amplio (FA) i hovedstaden Montevideo siden 1995.

Arana er født i Montevideo 6. marts 1933. Uddannet som arkitekt i 1961 og siden da ansat på arkitekturfakultetet, først som lærer, siden som professor og endelig som direktør for Instituttet for Arkitekturhistorie. Hans professionelle arbejde har mest været knyttet til udviklingen af folkelige boliger.

Arana er medlem af centrumspartiet Vertiente Artiguista, der indgår i FA. I årene 1984-89 var han formand for FA i hovedstaden Montevideo. I 1989 blev han valgt som senator, og i 1994 efterfulgte han Tabaré Vazquez som borgmester i hovedstaden. I hans borgmesterperiode har han foreløbig koncentreret sig om en decentralisering af beslutningsprocesserne i byen og udviklingen af lokale folkeligt baserede styringsstrukturer.

A.J.

Beslægtede opslag

Sidst ajourført: 1/5 2001

Læst af: 23.251