Kategorier dette opslag er registreret under:
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 23/10 2006
Læst af: 20.485
: :
Arrowsmith, Patricia "Pat"
Left
Rocks
2024-07-22 04:50

Zionismens folkemord i Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

Patricia Arrowsmith
Patricia "Pat" Arrowsmith

Patricia Arrowsmith (1930-), britisk socialarbejder, fuldtidsaktivist og planlægger af aktioner indenfor bevægelsen mod atomvåben. Deltog i alle større civilmodstandsaktioner i Storbritannien i 1950'erne og dømtes 11 gange fængselsstraf herfor. I den periode forsørgede hun sig som gartner, servitrice, rengøringshjælp, bartender og pædagogmedhjælper.

Hun var en af pionererne indenfor de europæiske radikale ungdomsbevægelser med fokus på aktioner. Hun repræsenterede ofte den mere aktivistisk orienterede Direct Action Committee og dens efterfølger, Committee of 100.

Efter tilbagegangen i fredsbevægelsen arbejdede hun frem til sin pensionering i 1994 som ansat i Amnesty International. Men hun fortsætter sit fredsarbejde. Så sent som i august 2006 deltog hun i demonstrationer mod USA's anvendelse af baser i Storbritannien til transport af masseødelæggelsesvåben til Israel og dets krig mod Libanon.

J.Wi.