Kategorier dette opslag er registreret under:
Personer  .  Kvinder
Verden  .  Nordamerika  .  USA
Ideologi  .  Borgerlig  .  Konservativ
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 17/2 2005
Læst af: 29.770
: :
Rice, Condoleezza
Left
Rocks
2024-02-23 06:05
2024-02-22 06:16

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler


Liste over de foreløbig 11.500 børn terrorstaten har myrdet i Gaza

Et af de myrdede børn, den 6 årige Hind

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza. Det officielle civile tabstal er nu over 27.000 civile (heraf over 11.500 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 70.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2,2 mio. på flugt. Ikke siden 2. Verdenskrig er der gennemført bombardementer med en sådan intensitet.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 18 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 12/12 øjeblikkelig våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 153 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 8 andre lande stemte for fortsat folkemord. 23 lande undlod at stemme.

Den Internationale Domstol i Haag (ICJ) afsagde 26/1 en foreløbig kendelse i sagen Sydafrika har anlagt mod Israel for folkemord. Kendelsen var et sviende nederlag for Israel og de medskyldige i folkemordet i USA og Europa. Domstolen fulgte nemlig ikke Israels opfordring til at smide sagen ud, men pålagde i stedet næsten enstemmigt Israel at overholde eksplicitte dele af konventionen. Samtidig slog domstolen fast, at ALLE lande har pligt til at overholde konventionen og specifikt til at hindre folkemord. Israel betegnede ICJ som anti-semittisk og de folkemords-medskyldige i USA og Europa valgte at ignorere kendelsen. De har i forvejen sat sig uden for den civiliserede verdensorden.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige jvf. Konventionen mod Folkemord.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Condoleezza Rice

Condoleezza Rice (1954-), fremtrædende nordamerikansk neokonservativ, sikkerhedsrådgiver i George W. Bush' regering (2001-05), udenrigsminister (2005-).

Rice blev født i Birmingham, Alabama som datter af musiklæreren Angelena Rice og præsten John Rice. Begge forældre var samtidig universitetslærere. Hendes navn er en variation over det italienske musikudtryk «con dolcezza» (spil med sødme). Hun var 9 da hendes skolekammerat Denise McNair blev dræbt ved et hvidt racistisk bombeattentat mod en sort baptistkirke, 15. september 1963.

Som 15 årig startede hun med at studere musik ved University of Denver med det mål at blive koncertpianist, men undervejs fulgte hun et kursus i international politik, og dette fængede hendes interesse for Sovjetunionen og internationale relationer. I 74 fik hun en bachelor grad i politisk videnskab fra University of Denver, i 75 en mastergrad fra University of Notre Dame og i 81 en Ph.D grad. Hun har undervist i politisk videnskab ved Stanford University.

I George H.W. Bush' regering (1989-93) arbejdede hun 89-91 som direktør for afdelingen for sovjetiske og østeuropæiske anliggender under det Nationale Sikkerhedsråd. Hun gjorde så stort indtryk på præsidenten, at denne introducerede hende for Mihail Gorbachov med ordene: «det er hende der fortæller mig alt hvad jeg ved om Sovjetunionen».

Ved siden af sit universitetsjob var hun gennem 90'erne knyttet til en række større virksomheder. Blandt var hun direktør i Chevron, der navngav en olietanker efter hende. Under sin tid i Chevron virkede hun som koncernens vigtigste ekspert i spørgsmål om Kazakhstan.

Under George W. Bush' valgkampagne i 2000 fik hun 1 års orlov fra sin undervisning for at virke som Bush' rådgiver i udenrigspolitik. I december blev hun udpeget til hans sikkerhedsrågiver. Hun indgår i det neokonservative politiske netværk omkring Bush og var stærk fortaler for USA's angrebskrig mod Iraq. hun er en stærk kontroversiel politisk figur, der har splittet det afro-amerikanske samfund i USA mellem de der roser hendes position som landets første sorte nationale sikkerhedsrådgiver, og andre der betegner hende som «race-forræder» for ikke at støtte afro-amerikanske mærkesager.

Det vakte betydelig opmærksomhed da hun i marts 2004 nægtede at vidne under ed for den Nationale kommission til undersøgelse af terrorangrebene mod USA. Først efter flere ugers politisk debat accepterede det Hvide Hus at lade hende afgive forklaring under ed.

Anonyme kilder i udenrigsministeriet havde allerede i efteråret 2004 lækket til pressen, at udenrigsminister Colin Powell ville blive udskiftet, hvis Bush genvandt præsidentposten. Cheeney ønskede at fjerne den opposition overfor den neokonservative politik, der indtil da var blevet udviklet i udenrigsministeriet. Efter valgsejren meddelte Bush, at Powell ville blive udskiftet med Rice på udenrigsministerposten.

A.J.

Internet