Kategorier dette opslag er registreret under:
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 12/8 2003
Læst af: 45.474
: :
Kemisk krigsførelse
Left
Rocks
2023-12-01 06:17

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Kemisk krigsførelse er anvendelsen af ikke-eksplosive kemiske stoffer til fremkaldelse af lemlæstelse eller død. Kemisk krigsførelse afgrænses fra biologisk krigsførelse ved at der er tale om kemiske stoffer - ikke levende organismer. De vigtigste typer af stoffer i kemisk krigsførelse er:

Den første mere omfattende anvendelse af kemiske våben fandt sted under 1. Verdenskrig med anvendelsen af stoffer som klorin, sennepsgas og fosgengas. De blev først anvendt af den tyske hær, men de andre landes hære satte hurtigt egne kemiske kampstoffer ind. Anvendelsen var under 2. Verdenskrig begrænset af en række faktorer: dels frygten for gengældelse, dels fordi kemiske våben har begrænset anvendelse ved en mobil front, hvor de kan bremse egne troppers fremrykning.

Efterfølgende er kemiske våben blevet anvendt af begge parter i krigen mellem Iraq og Iran i 1980-88, og blev ved krigens slutning af Iraq anvendt mod den civile befolkning i irakisk Kurdistan.

Anvendelsen af kemiske våben afskyes generelt i international lov, og der findes en række regler og konventioner der skal hindre anskaffelse og anvendelse. Den vigtigste af disse er Konventionen mod kemiske Våben.

Anvendelsen af atomare, biologiske og kemiske våben - ofte kaldet ABC våben - anses normalt som lige moralsk forkasteligt under væbnede konflikter. Denne gruppe af våbentyper er siden starten af 1990'erne blevet betegnet som det mere diabolske masseodeleggelsesvaben. Dette refererer dog mere til potentialet end til våbnenes faktiske historiske ødelæggende effekt. Langt over 99% af alle lemlæstelser og dødsfald under væbnede konflikter de sidste 50 år er sket med konventionelle våben som bomber eller skydevåben.

Grænsen mellem kemiske og biologiske våben er udflydende. F.eks. er prioner ikke organismer, men enkelt-molekylære proteiner, og de ligger i grænseområdet mellem biologiske og kemiske våben.

Sammenlignet med atomvåben og biologiske våben anses ødelæggelsespotentialet fra kemiske våben at være begrænset. Selv potentielle angreb mod f.eks. en bys vandforsyning med et kemisk kampstof som botulin menes at kunne begrænses og inddæmmes. Denne type angreb er hyppigt forekommende i krigshistorien, men har altid haft begrænset skadevirkning. Civilbefolkningen kan advares via moderne kommunikationsmidler, og dette gør det muligt at begrænse skadevirkningen - sammenlignet med atomvåben der med ét slag kan slå flere millioner ihjel.

Kemiske våben er kun anvendt én gang ifbm. terrorisme, da den japanske sekt Aum Shinriyko i marts 1995 sendte giftgassen Sarin ud i Tokyos undergrundsbane. Det kostede 12 mennesker livet og forgiftede 5.500. Risikoen ved at køre bil er 100.000 gange højere.

A.J.