Kategorier dette opslag er registreret under:
Personer  .  Mænd
Verden  .  Europa  .  Rusland
Arbejde  .  Politisk  .  Politiker
Ideologi  .  Socialistisk  .  Revolutionær  .  Kommunisme
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 1/5 2003
Ansvarlig redaktion: Arbejderhistorie
Læst af: 27.347
: :
Kamenev, Lev Borisovitj
Left
Rocks
2023-11-27 06:08

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Lev Kamenev
Lev Kamenev

Lev Borisovitj Kamenev (oprindelig Rosenfeld; Kamenev af russ. kamen (sten)) (1883-1936), russisk revolutionær og politiker. Af jødisk afstamning, født i Moskva, sluttede sig i 1901 til det russiske socialdemokrati. Pga. sin revolutionære virksomhed måtte han i 1908 flygte fra Rusland, men vendte i 1913 tilbage til Skt. Petersborg (senere Leningrad). Her blev han medudgiver af avisen Pravda, samt leder af bolsjevikkernes fraktion i rigsdumaen. Allerede året efter blev han dog arresteret og forvist til Sibirien, hvor han opholdt sig til efter februarrevolutionen i 1917. Sammen med Stalin blev han toneangivende blandt bolsjevikkerne, indtil partiets ledende personer med Lenin i spidsen var vendte tilbage fra udlandet.

Sammen med bl.a. Sinovjev var han imod gennemførelsen af oktoberrevolutionen så kort tid efter den borgelige februarrevolution, og lige som Sinovjev var han efter revolutionens gennemførelse tilhænger af et samarbejde blandt alle de socialistiske partier. Han forsonede sig dog hurtigt atter med Lenin, og fik betydelig indflydelse - bl.a. fra 1918 som medlem af politbureauet. I 1918-26 var han desuden formand for bysovjetten i Moskva.

Efter Lenins død i 1924 støttede han først Stalin i magtkampen med Trotskij, men sluttede sig senere sammen med Sinovjev til denne i den venstreopposition, der i 1927 blev ekskluderet af partiet. Han blev dog året efter genoptaget.

I 1935 blev Kamenev og Sinovjev anklaget som «moralsk ansvarlige» for mordet på Leningrads partichef Sergej Kirov året forinden. De blev idømt fængselsstraffe og faldt begge som ofre ved den 1. Moskvaprocesserne i 1936.

A.J.