Kategorier dette opslag er registreret under:
Personer  .  Mænd
Verden  .  Europa  .  Italien
Arbejde  .  Videnskab  .  Humaniora  .  Filosofi
Ideologi  .  Socialistisk  .  Revolutionær  .  Anarkisme
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 2/2 2007
Læst af: 21.706
: :
Berneri, Camillo
Left
Rocks
2023-11-27 06:08

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Camillo Berneri
Camillo Berneri

Camillo Berneri (født i Lodi, Italien, 5. maj 1897 - død i Barcelona 5. maj 1937), italiensk anarkist. Berneris familie var intellektuelle. Efter en kort tid som medlem af det italienske socialistiske parti, PSI, gik han i slutningen af 1915 over til anarkisterne, hvor han var aktiv i antikrigs og anti-militaristisk propaganda. Elev af G. Salvemini, afsluttede sine filosofistudier i Firenze i 1922. Bidrog til den libertære propaganda og deltager i samtlige større diskussioner om aktuelle politiske og sociale emner. Stærk modtander af det fascistiske regime, og blev tvunget til at forlade Italien. Indledte en lang periode i eksil, i bl.a. Frankrig, Holland, Luxembourg, Belgien og Tyskland, hvorfra han med jævne mellemrum udvistes efter pression fra Mussolini, der anså ham for at være een af de farligste talsmænd for antifascismen. Hans pamfletter, der var særdeles skarpe i tonen og ofte udpræget polemiske og kritiske (hans anarkisme ansås for at være reformistisk), gjorde ham internationalt berømt inden for arbejderbevægelsen. Sammen med E. Malatesta anses han for at være den største italienske anarkistiske filosof i første halvdel af det 20. århundrede. Ved udbruddet af den spanske borgerkrig i juli 1936 drog han til Catalonien, hvor han sammen med vennen C. Roselli stiftede Fransisco Ascacso-batallionen, bestående af italienske antifascister, der kæmpede på sydfronten ved Aragon. I oktober samme år startede han i Barcelona avisen «Guerra di Clase», hvor han gav udtryk for sine visioner om krigen og revolutionen. Hans kritik af kommunisternes kontrarevolutionære aktiviteter, kom til at koste ham livet: Den 5. maj 1937 blev han sammen med en anden italiensk anarkist, F. Angeloni, dræbt af kommunisternes hemmelige politi. Få timer efter at være blevet afhentet i sit hjem, blev de to lig fundet i en nærliggende gade, gennemhullede af kugler.

E.P.