Kategorier dette opslag er registreret under:
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 1/5 2001
Læst af: 21.679
: :
Reynolds Metals
Left
Rocks
2024-05-25 05:46
2024-05-24 14:46

Zionismens folkemord i Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

Hovedkvarter: Richmond, Virginia,  USA

Omsætning:

Antal ansatte:

 

Grundlangt i 1919 af tobakkoncernen Reynolds for at producere folie til cigaretpakker. Opkøbte efter 2. verdenskrig 6 aluminiumsfabrikker i USA og udnyttede de amerikanske monopolmyndigheders opbrydning af Alcoa's aluminiunsmonopol.

Reynolds har i dag aktiviteter i 20 lande. Det indledte udvindingen af bauxit i Jamaica i 1949. I 50'erne indledte det udvinding i British Guyana, som imidlertid blev nationaliseret i 1975. Det har endvidere interesser i guldminerne Boddington, Mt. Gibson og Marvel Loch i Australien.

Sammen med Alcan og andre er det involveret i Mineracão Rio do Norte projektet i Trombetas flodområdet i Brasilien. Lige som Alcoas og Shell-Billiton's Amazonas Bauxite Mine ligger projektet nær Trombetas reservatet og truer desuden selve floden.

VALCO er en fælles aluminiums smeltefabrik, drevet af af Kaiser og Reynolds, og forsynet med elektricitet fra Akosumbo dæmningen over Volta floden i Ghana. Projektet er financieret af Verdensbanken.

A.J.