Kategorier dette opslag er registreret under:
Personer  .  Mænd
Verden  .  Europa  .  Storbritannien
Arbejde  .  Videnskab  .  Samfundsvidenskab  .  Jura
   .  Politisk  .  Politiker  .  Parlamentariker  .  Premierminister
Ideologi  .  Socialistisk  .  Reformistisk  .  Socialdemokrati
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 1/5 2001
Ansvarlig redaktion: Arbejderhistorie
Læst af: 35.897
: :
Blair, Anthony Charles Lynton (Tony)
Left
Rocks
2023-12-05 16:48

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 26.000 civile (heraf 11.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 50.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt. Ikke siden 2. Verdenskrig er der gennemført bombardementer med en sådan intensitet.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 15 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Tony Blair

Tony Blair (1953-), premierminister (1997-) for det britiske Labourparty. Født den 6. maj 1953 som søn af tidligere juralærer Leo Charles Lynton og Hazel Blair. Gift med Cherie Booth i 1980, med hvem han har 2 sønner og en datter. Uddannet i Edingburg og ved St. Johns College på Oxford University. Færdig som jurist i 1976, hvorefter han arbejdede som advokat med speciale i arbejdsret og industrilovgivning.

Han meldte sig ind i det britiske arbejderparti - Labour - i 1975, og blev første gang valgt til Underhuset i 83, med støtte fra Transportarbejderforbundet, TGWU. Han var ordfører i budget- og økonomianliggender i 1984-87, handel og industri i 87-88, energi 88-89, beskæftigelse 89-92 og indenrigsanliggender 92-94. Stillede op som formandskandidat til partiet i sommeren 94 - efter John Smiths død - og blev valgt. I spidsen for Labour, da det i maj 97 vandt en jordskredssejr over de konservative.

Blair tilhører den yderste højrefløj indenfor Labour, og erklærede allerede før valget i 97, at hans New Labour på næsten alle punkter ville videreføre den konservative politik. Han har opfyldt sit løfte. De strejkende havnearbejdere i Liverpool havde et svagt håb om, at hans historiske tilknytning til deres forbund TGWU og statens delvise ejerskab af den virksomhed de var i konflikt imod, ville kunne stille dem stærkere efter Laboursejren. Men New Labour fortsatte den konservative politik - også på dette område - og strejken måtte opgives i januar 1998. En af Blairs få ændringer ifht. den traditionelle konservative politik var undertegnelsen af EU's sociale charter, som England ellers siden 1986 havde valgt at stå udenfor.

A.J.