Kategorier dette opslag er registreret under:
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 1/5 2001
Læst af: 34.437
: :
Søllerødgade, Bombeattentatet i
Left
Rocks
2023-11-27 06:08

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Den 16. marts 1992 kl. ca. 11.30 sprang en bombe i Internationale Socialisters kontor i Søllerødgade i København. Ved eksplosionen dræbtes IS-medlemmet Henrik Christensen, der tidligere havde været aktiv i «Fællesinitiativet mod Racisme».

Politiet oprettede en ti-mands efterforskningsenhed, til at forestå efterforskningen. I denne indgik personale fra PET som en permanent del. (Redegørelse fra Københavns Politi ved kriminalinspektør Bent Hansen af 22.3.1998. Findes som bilag i PET-redegørelse, marts 1998). Bombedrabet er aldrig opklaret.

Efter TV-2s udsendelser i begyndelsen af marts 1998 er en ny dimension dukket op, og diskussionen løber stadig. Det handler om, at Frede Farmand skulle have givet PET-Århus et forvarsel om, at der i nazistiske kredse var forlydender om en mulig, kommende bombesprængning i Søllerødgade. Dette skulle den nu afdøde nazi-leder Albert Larsen have udtalt til Frede Farmand i en fortrolig samtale som Frede Farmand hemmeligt havde optaget et par måneder før bombesprængningen.

Frede Farmand skyndte sig dengang at aflevere båndet til Verny Thomsen fra PET-Århus, så hurtigt at han ikke nåede at kopiere det selv. Trods flere telefoniske rykkere, der er båndoptaget, har han aldrig fået båndet tilbage. PET-manden mener nu, at det kan være blevet slettet, fordi det ikke indeholdt noget af interesse. På trods af at Frede Farmand udtrykkeligt ved afleveringen havde krævet det retur. Båndet tilhørte hans Kulturhistoriske Fondsarkiv.

Københavns Politi nægter at have haft kendskab til dét bånd under efterforskningen, men til to senere, fra efter bombesprængningen. Den daværende efterforskningsleder, kriminalinspektør Bent Hansen, er rykket ud med den lange redegørelse, der bringes som bilag i PET-redegørelsen. Den friholder PET, og forsøger at stemple Frede Farmand - hans «påstand og teorier forkastes og også i dette tilfælde anses som tankespind».

Sagen handler i første omgang ikke om, hvorvidt det var Albert Larsen eller nogen fra hans kreds, der sendte bomben. Den handler om, hvorvidt PET-Århus havde fået et forvarsel eller ej. Og ganske specielt, hvis de havde fået et forvarsel, hvorfor advarede de så ikke Internationale Socialister om at være forsigtig med posten og på anden vis?

Drabsafdelingen og Sikkerhedspolitiet under Københavns Politi lavede et stort efterforskningsarbejde efter bombesprængningen. De er måske blevet foreholdt oplysninger, som PET-Århus lå inde med. Som måske blev fjernet, efter at bomben sprang og dræbte Henrik Christensen for at skjule fadæsen. Københavns nuværende politidirektør, Hanne Bech Hansen, og flere andre ledere i Københavns Politi var i ledelsen af PET dengang.

Demos

Litteratur

De hemmelige tjenester. PET og FE gennem 40 år. En oversigt. Demos Nyhedsbrev nr. 49-51, Sommeren 1998