Kategorier dette opslag er registreret under:
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Originalopslag fra pax Leksikon (1978-82)
Læst af: 29.709
: :
Seveso
Left
Rocks
2023-11-27 06:08

Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Et alvorlig giftgasudslip ramte industrikommunen Seveso 20 km nord for Milano, Italien, den 10. juli 1976. 2,5 kg dioxin blev spredt over et større område efter en lækage i en højtrykskedel i virksomheden ICMESA - et datterselskab af det schweizisk-nordamerikanske multinationale selskab Hoffman La Roche. En af selskabets ejere og ledere, Lukas-Hans Hoffman, var da vicepræsident i miljøorganisationen World Wildlife Foundation (WWF).

Ulykken fik et så alvorligt omfang, fordi hverken arbejderne eller befolkningen var informeret om, hvilke stoffer der blev anvendt i produktionen, eller om uheldet, før 8 dage senere, da virksomheden blev lukket efter en retslig kendelse. Først den 27. juli blev området omkring fabrikken evakueret.

Dioxin er et syntetisk giftstof. Virkningen på den menneskelige organisme når sit højdepunkt efter 1-2 år, med hudlidelser, svulster, håraffald, hovedpine og kræft. Det nedbryder kroppens almindelige forsvarsmekanismer mod infektioner, og lader sig kun vanskeligt udskille igen. Men mest foruroligende er den mulige virkning på arvestoffet.

Et år efter ulykken var 450 børn angrebet af en alvorlig variant af hudsygdommen klorakne, med få chancer for helbredelse. Tre personer var døde af leverkræft. Der blev født 122 deformerede spædbørn - herunder en del mongoloide. I 1978 øgedes tallet til 157. Året før ulykken var der kun ni unormale fødsler i samme område.

Ulykken i Seveso rettede søgelyset mod nordamerikanernes brug af dioxin som løvfældningsmiddel i Vietnam. Man regner med, at omkring 550 kg blev spredt fra fly, med en dosering på 9 gram per hektar. Doseringen i Seveso var 40 gram per hektar. For at gøre områderne beboelige igen har man måttet fjerne 20 cm af jordlaget og erstatte det med ny jord.

K.F.S.