Kategorier dette opslag er registreret under:
Verden  .  Europa  .  Danmark
   .  Latinamerika  .  Brasilien
    .  Chile
    .  Mellemamerika  .  Nicaragua
Organisation  .  Bevægelser  .  Græsrodsorganisationer  .  Solidaritet
DatoOpdatering
Indhold
Diskussionsforum
Send
Sidst ajourført: 1/5 2001
Læst af: 22.716
: :
Regnskovsambassaden
Left
Rocks
2024-04-22 18:05
2024-04-22 11:25

Zionismens folkemord i Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

Regnskovsambassaden, dansk ungdomsbevægelse, dannet i 1990 - overvejende af SFU'ere og DKU'ere der havde været aktive i Next Stop Sovjet kampagnen de foregående år. De havde det tilfælles, at de mente, tiden var løbet fra det partipolitiske ungdomsarbejde. DKU nedlagte sig selv samme år, ambassaden blev oprettet.

Ideen i projektet var at arbejde politisk med unge ved at sende dem til Latinamerika, hvor de blev involveret i forskellige organisationer og disses projekter. Det var her i første omgang muligt at trække på DKU's partikontakter til partierne og de tilknyttede folkelige organisationer i Latinamerika. Adskilt fra den eksisterende solidaritetsbevægelse begyndte ambassaden nu at sende hold af unge til Chile, Nicaragua og Brasilien. Projektet fik en flyvende start pga. de mange velskolede aktivister ambassaden fra starten trak med fra Next Stop Kampagnen.

Men det høje aktivitetsniveau kunne ikke holdes. Organisationen ophørte helt fra omkring 1994-95.

A.J.