Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

Første Genevekonvention

Vesten lagde i oktober-november 2023 Genevekonventionerne i graven med sin uforbeholdne støtte til Israels krigsforbrydelser, forbrydelser mod menneskeheden og folkemord i Palæstina. Folkemordet skrællede 500  års civilisatorisk udvikling bort og sendte verden tilbage til Middelalderen. De ansvarlige er følgende lande: Israel, USA, Canada, Australien, Japan, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Spanien, Polen, Italien, Danmark, Sverige, Finland, Nederlandene, Belgien, Østrig, Tjekkiet, Slovakiet, Slovenien, Rumænien, Bulgarien, Kroatien, Grækenland.

Den første Genevekonvention omhandler behandlingen af sårede under krig og krigslignende handlinger. Den blev oprindelig vedtaget i 1864 som en del af grundlæggelsen af det Internationale Røde Kors. Inspirationen kom fra den schweiziske forretningsmand Henri Dunant, der var vidne til lidelserne blandt 40.000 soldater, der var blevet såret under et blodigt slag mellem den franske og østrigske hær ved den norditalienske by Solferino. Indtil dette tidspunkt eksisterede der ikke nogen anerkendte mekanismer, der kunne anvendes til aftale af våbenhvile, således at de sårede kunne hentes på slagmarken. De blev derfor typisk liggende og døde af deres sår.

Dunant fik trommet beboerne fra de nærliggende landsbyer sammen, for at de kunne bringe hjælp igennem til de sårede, og samtidig lagde han vægt på, at der ikke måtte skelnes mellem de to parter i kampen. Han skrev senere bogen Mindet om Solferino, hvor han beskrev de rædsler han havde oplevet, og hvor han opfordrede til oprettelsen af et civilt hjælpekorps, der kunne tage sig af de sårede under kampe.

I 1863 tog Selskabet for folkesundhed i Geneve denne ide op, og dannede en komite bestående af 5 medlemmer. Det blev den første Internationale Røde Kors Komite (International Committee of the Red Cross, ICRC). I 1864 samlede komiteen repræsentanter fra 16 europæiske lande, der udformede og vedtog den første Genevekonvention. Den havde til formål at redde liv, mindske de sårede og syge soldaters lidelser, og beskytte de civile der ydede hjælp. Konferencen besluttede også at anvende et rødt kors på en hvid baggrund (det modsatte af det schweiziske flag) som et beskyttede symbol for de civile, der hjalp de sårede.

A.J.

Beslægtede opslag

Sidst ajourført: 13/11 2023

Læst af: 31.355