Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

Weizman, Ezer

Ezer Weizman
Ezer Weizman

Ezer Weizman (1924-), israelsk politiker, født i Tel-Aviv og nevø af Chaïm Weizman - Israels første præsident. Under 2. verdenskrig var han officer i det britiske Royal Airforce (RAF), og i 1948 gik han ind i Israeli Air Force. I 1966-69 var han chef for Israel Defence Forces (IDF) - landets militær. Derefter indledte han sin politiske karriere som transportminister.

Weizman blev i 1970 udnævnt til formand for Heruts eksekutivkomite - det vigtigste parti der indgik i dannelsen af Likud koalitionen i 1973. I 1977 blev han af Menahem Begin udnævnt til forsvarsminister i dennes regering. Pga. fundamentale forskelle med Begin omkring visionerne for fred, trådte han i 1980 tilbage fra posten og blev ekskluderet af Likud.

I 1984 dannede han sit eget parti, Yahas (hebræisk «Sammen») og indgik i den første nationale samlingsregering som minister uden portefølje. Han arbejdede i denne periode specifikt på emner som israelsk genindtagelse af Libanon og integration af de israelske arabere i det israelske samfund. Efter at have opløst Yahad, gik han ind i 1988 ind i arbejderpartiet, og var minister for videnskab og udvikling, indtil partiet i 1990 forlod regeringen.

Den 13. maj 1993 blev han valgt som Israels præsident. Det er iflg. Israels lovgivning blot en formel post. Han hilste i september 1993 Oslofredsaftalen velkommen.

Weizman var kendt som en «due» indtil han i 1993 blev indsat i landets højeste post. Han har siden da fremsat flere «rabiate» vurderinger. Efter bombeattentaterne i Israel i 1994 foreslog han f.eks. at fredsprocessen skulle suspenderes. Han er kendt for sin ærlighed, og tøver ikke med at fremsætte sin holdning, og er samtidig kendt for at varetage en slags ombudsmands funktion. Hans evne til at forene det israelske folk var specielt markant efter mordet på premierminister Rabin i 1995.

Weizman blev genvalgt som præsident for en 2. periode i marts 1998, men bekendtgjorde i maj 2000 sin tilbagetræden som følge af en financiel skandale - ulovlig financiering af hans valgkampagne. Ved en bemærkelsesværdig afstemning valgte Knesset den 31. juli Moshe Katsav som hans efterfølger - den første Likud kandidat til præsidentposte nogensinde. Shimon Peres var spindskandidat til posten, men fik kun 57 stemmer mod Katsavs 63.

A.J.

Beslægtede opslag

Sidst ajourført: 1/5 2002

Læst af: 23.399