Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 26.000 civile (heraf 11.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 50.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt. Ikke siden 2. Verdenskrig er der gennemført bombardementer med en sådan intensitet.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 15 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

Du Pont

Hovedkvarter: Delaware, USA

Omsætning: 39,1 mia. US$ (1998)

Profit: 4,5 mia. US$ (1998)

Ansatte: 101.000 (1998)

 

Nordamerikansk kemikoncern. Oprettet 1802 i Delaware til produktion af krudt, som Du Pont solgte til bagge parter i Krim krigen. I 1906 kontrollerede koncernen 75 % af markedet for sprængstoffer i USA. Profitterne fra 1. verdenskrig betalte for spredningen ind i produktionen af maling, plastik og farvestoffer. I 1922 ejede koncernen 37 % af General Motors. Dette ejerforhold blev først opløst i 1962 - ved at Du Pont aktieejerne fik GM aktier. Koncernen opererer i 40 lande og havde i 1990 en omsætninf på 40 mia. US$. Du Pont familien ejer fortsat 22 % af aktierne i koncernen, men største ejer var Bronfman familien, der i 1990 ejede 24 %.

Koncernen eksporterer tetraethyl bly (TEL) der bruges i bly-benzin i de lande, hvor det endnu ikke er blevet forbudt. TEL forureningen tegner sig for 80-90 % af alt miljøforurening med bly. Det produceres i Coatzalcoalcos, Mexico. Koncernen blev i 1989 udnævnt til den mest forurenende virksomhed: pga. dens produktion af CFC gasser, dens deponering af giftige affaldsstoffer i dybe boringer, udsættelsen af sine ansatte for asbest og driften af Savannah River atomanlægget.

Du Pont har indgået en joint venture aftale med Kirovo-Chepetsk Chemical Enterprises i Rusland om markedsføring af flouropolymer produkter. KCC ligger i Kirovskaya Oblast og er Ruslands største producent af flouropolymerer og kølestoffer. Det producerer endvidere gødningsstoffer.

Den 12. oktober 1994 protesterede 2.000 mennesker i Goa, Indien mod bygningen af en Du Pont nylon fabrik. De ødelagde byggemaskiner og flere bygninger.

A.J.

Beslægtede opslag

Sidst ajourført: 1/5 2001

Læst af: 22.813