Zionismens folkemord i Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

Browserudgave

Daishowa

Hovedkvarter: Fuji City Shizuoka, Japan

 

Japansk papirkoncern.

Papir, papirmasse, avispapir, trykkeri- og indpakningspapir tegnede sig for 77 % af omsætningen i 1992 og karton for yderligere 16 %. 85 % af salget er koncentreret i Japan. Ejet af Sato familien.

I 1988 overdrog provinsregeringen i Alberta, Canada ca. 25.000 km2 til Daishowa, herunder 10.000 km2 der traditionelt har tilhørt Lubicon Lake Cree folket. I marts 1988 indvilgede Daishowa i ikke at skove det omstridte område omkrign Lubicon, før der var gennemført aftaler om de omstridte jorde med den føderale regering og provinsregeringen. Men selskabet brød aftalen, da det lod sine datterselskaber, Buchanan Lumber og Brewster Construction bygge veje i området og forberede skovningen. I november 1991 indledte Friends of the Lubicon (FOL) «Boykot Daishowa kampagnen». I januar 1995 lagde Daishowa sag an mod FOL. På det tidspunkt havde 47 selskaber med ialt 4.300 forretninger efterkommet boykotten, og Daishowa rapporterede om 5 mio. US$i mistet salg. I maj blev sagen dog afvist ved provinsdomstolen i Ontario. Siden boykottens start har selskabet ikke gennemført skovning i området.

A.J.

Beslægtede opslag

Sidst ajourført: 1/5 2001

Læst af: 20.568