Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler


Liste over de foreløbig 11.500 børn terrorstaten har myrdet i Gaza

Et af de myrdede børn, den 6 årige Hind

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza. Det officielle civile tabstal er nu over 27.000 civile (heraf over 11.500 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 70.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2,2 mio. på flugt. Ikke siden 2. Verdenskrig er der gennemført bombardementer med en sådan intensitet.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 18 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 12/12 øjeblikkelig våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 153 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 8 andre lande stemte for fortsat folkemord. 23 lande undlod at stemme.

Den Internationale Domstol i Haag (ICJ) afsagde 26/1 en foreløbig kendelse i sagen Sydafrika har anlagt mod Israel for folkemord. Kendelsen var et sviende nederlag for Israel og de medskyldige i folkemordet i USA og Europa. Domstolen fulgte nemlig ikke Israels opfordring til at smide sagen ud, men pålagde i stedet næsten enstemmigt Israel at overholde eksplicitte dele af konventionen. Samtidig slog domstolen fast, at ALLE lande har pligt til at overholde konventionen og specifikt til at hindre folkemord. Israel betegnede ICJ som anti-semittisk og de folkemords-medskyldige i USA og Europa valgte at ignorere kendelsen. De har i forvejen sat sig uden for den civiliserede verdensorden.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige jvf. Konventionen mod Folkemord.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

Pan-Africanist Congress of Azania (PAC)

Pan-Africanist Congress of Azania (PAC) (1959-), sydafrikansk nationalistbevægelse og parti. I perioden 1959-64 hed den Pan-Africanist Congress.

PAC blev dannet på en konference med deltagelse af 300 sorte i april 1959 som en afskalning fra den multietniske African National Congress (ANC). PAC's første formand, Robert Sobukwe erklærede, at Sydafrika skulle tilbageleveres til dets oprindelige indbyggere - «Afrika for afrikanerne» - og beskyldte ANC for at være inficeret af ikke-afrikansk indflydelse. PAC blev derfor opbygget som en rent sort organisation, mens ANC var multietnisk. Organisationen gik i udgangspunktet ind for anvendelsen af strejker og boykotter som kampmidler mod apartheidregimet. Den 21. marts 1960 arrangerede den en endags proteststrejke mod de forhadte paslove. Myndighederne svarede igen ved at arrestere Sobukwe og flere andre.

Under en af disse protester - i byen Sharpeville i Transvaal provinsen - skød politiet direkte ind i folkemængden, dræbte 69 og sårede 180. Få uger senere, 8. april 1960, forbød regeringen både PAC og ANC. Sobukwe opholdt sig frem til sin død i februar 1978 i fængsel eller i husarrest.

En række PAC medlemmer rejste til udlandet og oprettede kontorer i London og i Dar es Salaam, Tanzania. Organisationen indledte ligesom ANC væbnet kamp i 1961, og gennem 60'erne og 70'erne blev en lang række af dens medlemmer arresteret for deres væbnede kamp eller andre politisk-militære aktiviteter. PAC advokerede aktivt for sin sag i FN, den Afrikanske Enhedsorganisation (OAU) og Kirkernes Verdensråd. Samtidig var andre medlemmer aktive inde i Sydafrika som en del af undergrundsbevægelsen. I 1985 bekræftede organisationen igen, at den kun var åben for sorte afrikanere, men erklærede sig samtidig villig til at arbejde sammen med ANC og andre anti-apartheid organisationer. Forbuddet mod PAC og andre anti-apartheid organisationer blev hævet i starten af 1990.

Siden dannelsen i 1959 har der været en vis form for rivalisering mellem PAC og ANC. Siden legaliseringen i 1990 har PAC ført en hensygnende tilværelse i skyggen af ANC. Dens vigtigste internationale ambassadør gennem 70'erne og 80'erne var den sorte sydafrikanske sangerinde Miriam Makeba.

A.J.

Beslægtede opslag

Sidst ajourført: 1/5 2001

Læst af: 34.690