Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

Samarbejdskomiteen for Fred og Sikkerhed

Samarbejdskomiteen for Fred og Sikkerhed, dansk fredsorganisation (1974-2005).

Samarbejdskomiteen for Fred og Sikkerhed samlede danske organisationer om et bredt samarbejde om freds- og sikkerhedsspørgsmål i den ånd, der kom til udtryk på Fredskræfternes Verdenskongres, der blev holdt i 1973 i Moskva. Samarbejdskomitéen stiftedes i februar 1974 og nåede op på omkring 50 medlemsorganisationer. I sommeren 1977 oprettede den Fredscentret i København, hvorfra en række danske fredsinitiativer blev koordineret og deltagelsen i internationale arrangementer for fred og sikkerhed blev formidlet.

Ved siden af Nej Til Atomvåben (NTA) var Samarbejdskomiteen i 1980'erne den ene af de to store fredsorganisationer. Begges aktiviteter var i dette årti primært rettet mod supermagternes atomoprustning i Europa, men mens NTA koncentrerede sine protester mod både NATO opstilling af atommissiler og Sovjetunionens opstilling af SS-20 missiler, var Samarbejdskomiteens aktiviteter alene orienteret mod at forhindre opstillingen af NATO's Pershing og Cruise missiler. Dette afspejlede desuden, at Samarbejdskomiteen var under betydelig indflydelse fra DKP.

Samarbejdskomiteen besluttede på sin generalforsamling 2. april 2005 at nedlægge foreningen. Det skete med henvisning til, at nye arbejds- og organisationsformer havde overhalet komiteen, og at tilgangen til foreningen derfor ikke havde kunnet holde trit med den naturlige afgang.

A.J.

Beslægtede opslag

Sidst ajourført: 14/4 2005

Læst af: 22.320