Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

Russell, Bertrand

Bertrand Russell
Bertrand Russell

Russell (1872-1970), engelsk lord, matematiker, filosof og essayforfatter. Bertrand Russell arbejdede frem til 1. verdenskrig hovedsagelig med matematisk filosofi. Siden beskæftigede han sig mest med emner af psykologisk, sociologisk og politisk art. Hans skrivestil var lysende klar og kortfattet og indbragte ham i 1952 Nobelprisen i litteratur - for bogen «Marriage and Morals».

Russell fremførte under 1. verdenskrig pacifistiske synspunkter, hvilket for første gang bragte ham i modsætning til sit eget samfund, hvor han indtil da havde følt sig tilpasset. Politisk bevægede han sig fra en liberal til en socialdemokratisk holdning. I 1920'erne drev han i en periode privatskole for børn, dels ud fra samme grundsyn der prægede Alexander Sutherland Neills «Summerhill». Med sine angreb på religionen tog Russell arven op efter Voltaire, og blev kendt som manden der tømte Englands kirker. Da han senere opholdt sig i USA, blev han nægtet ret til at undervise ved flere universiteter på grund af sine afvigende synspunkter om religion, moral og politik. I 1950'erne var Russell en lederskikkelse indenfor protestbevægelsen mod atomvåben. I 1966-67 ledede han det såkaldte Russelltribunal, som overfor verdensopinionen påviste, at USA gjorde sig skyldig i folkemord på det vietnamesiske folk.

D.Ø.

Beslægtede opslag

Ansvarlig redaktion: Psykologi

Sidst ajourført: 10/1 2009

Læst af: 44.271