Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler


Liste over de foreløbig 11.500 børn terrorstaten har myrdet i Gaza

Et af de myrdede børn, den 6 årige Hind

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza. Det officielle civile tabstal er nu over 27.000 civile (heraf over 11.500 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 70.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2,2 mio. på flugt. Ikke siden 2. Verdenskrig er der gennemført bombardementer med en sådan intensitet.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 18 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 12/12 øjeblikkelig våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 153 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 8 andre lande stemte for fortsat folkemord. 23 lande undlod at stemme.

Den Internationale Domstol i Haag (ICJ) afsagde 26/1 en foreløbig kendelse i sagen Sydafrika har anlagt mod Israel for folkemord. Kendelsen var et sviende nederlag for Israel og de medskyldige i folkemordet i USA og Europa. Domstolen fulgte nemlig ikke Israels opfordring til at smide sagen ud, men pålagde i stedet næsten enstemmigt Israel at overholde eksplicitte dele af konventionen. Samtidig slog domstolen fast, at ALLE lande har pligt til at overholde konventionen og specifikt til at hindre folkemord. Israel betegnede ICJ som anti-semittisk og de folkemords-medskyldige i USA og Europa valgte at ignorere kendelsen. De har i forvejen sat sig uden for den civiliserede verdensorden.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige jvf. Konventionen mod Folkemord.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

Klitoris

Klitoris er kvindekroppens mest erogene zone, dvs. den del af kroppen som er mest følsom for seksuel stimulering. Den er formet som en lille tap, delvis dækket af en slimhindefold og ligger, hvor de små (indre) kønslæber mødes foran.

Klitoris hænger sammen med andet erektilt væv, dvs. væv som bliver fyldt med blod og vokser i størrelse og fasthed ved seksuel ophidselse. Dette væv ligger indenfor huden i den yderste del af skeden, rundt om skedeåbningen og mellem kønslæberne. Med et spejl kan man gøre sig bekendt med, hvordan de ydre kønsorganer ser ud, og hvordan de forandrer sig i takt med seksuel lystfølelse. Det er altså ikke kun mænd som får «ståpik»; kvinders kønsorganer bliver også synlig forstørret og mørkere i farven, og kvinder kan samtidig føle et vist fysisk ubehag efter langvarig ophidselse uden udløsning. Erektionen forsvinder altid af sig selv efter nogle timer, hvad enten man har fået orgasme eller ej, men den varer længere hos kvinder end hos mænd.

«Eksperter» - overvejende mandlige læger og psykologer - har med udgangspunkt i Freuds teorier om kvindelig seksualitet diskuteret, om kvinder har to typer orgasme, en klitoral og en vaginal (fra skeden), og hvilken af disse, som eventuelt er den «rigtigste» og den mest «kvindelige». Efterhånden som kendskabet til kvindens seksualitet er blevet større, dvs. at den kvindelige anatomi er blevet klarlagt og at kvinden selv har opdaget, at hun kan blive bedre kendt med sin krop og de oplevelser den kan give, er der ikke længere nogen grund til at fortsætte denne ordstrid. Kvindelige kønsorganer er en enhed: klitoris og skeden er nøje bundet sammen både i udformning og virkemåde, og den kvindelige orgasme er et resultat af, at større eller mindre dele af dette system bliver stimuleret. Hvis orgasmen føles lidt forskellig kan dette afhænge af, hvordan man bliver stimuleret. De fleste kvinder har alligevel lettere ved at få orgasme ved klitoris-stimulering og stimulering af skeden, end ved det gammeldags samleje efter «ind-og-ud-metoden» uden nogen anden form for kærtegn.

Mandekulturens manglende forståelse af og respekt for kvindens krop og følelsesliv er et ældgammelt tema. Der er blevet og bliver fremdeles drevet rituel klitorisfjernelse på unge piger - bl.a. i Afrika. Enkelte nordamerikanske gynækologer udfører i dag operationer for at mindske afstanden mellem klitoris og skedeindgangen i den tro, at kvinderne så lettere vil kunne opnå orgasme. En kvinde formet i mandens billede er stadig blevet lanceret som «løsning» på kampen mellem kønnene. Vor generation af unge kvinder begynder at få kendskab og magt nok til, at de kan «tage deres kroppe tilbage», dvs. bruge dem sådan som de føler er godt og rigtigt.

R.Ho.

Beslægtede opslag

Originalopslag fra pax Leksikon (1978-82)

Læst af: 96.032