Zionismens terror mod Palæstina er i dag et barbari, der overgår nazismens terror i Europa under 2. Verdenskrig. Palæstinenserne er i dag verdens jøder, og zionisterne deres bødler

STOP ISRAELS, USA's og EU's FOLKEMORD I GAZA!
STOP ISRAELS KRIGSFORBRYDELSER!

I 1943 nedkæmpede den nazistiske besættelsesmagt oprøret i den jødiske ghetto i Warzawa, myrdede 20.000 og fordrev 36.000.

I 2023 har Israel indledt et folkemord i Gaza, har iflg. EuroMed myrdet over 20.000 civile (heraf 9.000 børn). Dertil kommer titusinder, der fortsat er begravet i ruinerne fra Israels terrorbombardementer. Dets hensynsløse angreb på hospitaler, skoler, flygtningecentre, moskeer, kirker, FN ansatte, journalister og civile er uden sidestykke i verdenshistorien. Israels folkemord-medskyldige i USA og EU taler om Israels ret til at 'forsvare sig'. Folkemord er ikke forsvar. David Hearst er jøde. Halvdelen af hans familie blev dræbt under Holocaust. Han er chefredaktør for Middle East Eye. I dette 11 minutters klip piller han myten om Israels ret til selvforsvar fra hinanden: Israel og myten om 'selvforsvar'. Det handler ikke om 'selvforsvar' men om udryddelse af et andet folk - palæstinenserne.

Israel har siden 9/10 underkastet Gaza en total blokade. Ingen fødevarer. Intet vand. Ingen strøm. Ingen olie. Målet er at myrde hele befolkningen ved hungersnød og død af tørst. Det er folkemord. Israels krigsminister benyttede samtidig lejligheden til at betegne palæstinenserne som dyr. Samme betegnelse nazisterne brugte om jøderne i 1930'erne.

Israel har siden 7/10 kastet 30.000 bomber over Gaza, bombet hospitaler, skoler, moskeer, kirker, hele boligkvarterer og drevet over 2 mio. på flugt.

Apartheidstaten Israel har siden 7/10 dræbt 10 gange så mange civile i Gaza som der er dræbt i Ukraine de sidste 12 måneder (OCHCR).

FN's Generalforsamling krævede 27/10 øjeblikkelig humanitær våbenhvile og respekt for krigens love. Det var det globale syd mod de uciviliserede krigsmagere i nord. 120 stater stemte for resolutionen, mens USA, Israel og 12 andre lande stemte for fortsat folkemord. 45 lande, deriblandt Danmark undlod at stemme. De støtter også Israels fortsatte folkemord i Gaza.

FN's nødhjælpsorganisationer og de internationale menneskerettighedsorganisationer har forsøgt at overtale USA og EU til våbenhvile, for det er dem der leverer våbnene og den politiske opbakning til folkemordet. Forgæves. Derved gør USA og EU sig medskyldige i folkemordet jvf. 4. Genevekonvention.

Israel + USA + EU = Folkemord

Bryd censuren i Danmark: Følg udviklingen på Al Jazeera Følg udviklingen på DemocracyNow Følg udviklingen på Electronic Intifada

Støt Læger uden Grænsers arbejde i Gaza. Læger uden Grænser har måttet trække sig ud af det nordlige Gaza pga. Israels fortsatte terror.

Browserudgave

Gonzales Marquez, Felipe

Felipe Gonzales Marquez (1942-), spansk socialdemokratisk politiker. Blev født i Sevilla i Spanien den 5. marts 1942 som søn af en kvægfarmer. Han blev i 1969 gift med Carmen Romero, med hvem han har 3 børn.

Gonzales blev uddannet på privatskole og læste senere jura på universitetet i Sevilla. Han var involveret i de unge katolske arbejderes organisation (1960-61) og senere meget aktiv i studenterprotesterne på sit universitet. Han var færdig med studierne i 1965 og startede efterfølgende sammen med andre advokater et kontor i Sevilla, der tog sig af arbejdsret. Han blev en del af den nye socialistiske gruppe i Sevilla i 1968, og deltog som repræsentant for denne gruppe i det spanske socialistpartis (PSOE) møde i eksil i Bayonne i Frankrig i juli 1969. I starten af 70'erne udvidedes advokatvirksomheden til resten af Spanien, og den etablerede kontakter med en lang række faglige aktivister, der arbejdede under jorden. På PSOE's 12. kongres i august 1972 blev han medlem af Eksekutivkomiteen under pseudonymet, Isidoro. På partiets kongres 2 år senere blev han valgt til dets generalsekretær.

Efter diktatoren Francos død i Spanien spillede Gonzales en vigtig rolle i overgangsperioden på vej mod demokrati. Siden 1977 har han været medlem af parlamentet - Cortes. Han blev premierminister i 1982. En post han kom til at beklæde de næste 14 år, indtil venstrefløjen i 1996 blev slået af det småfascistiske Folkeparti (PP).

Mens PSOE indtil 82 havde været imod spansk medlemskab af NATO, var partiet nu med til at propagandere for tilslutning til militæralliancen. Ved folkeafstemningen i 85 tilsluttede et flertal af spanierne sig denne holdning. Året efter blev Spanien meldt ind i EF. Regeringens stadig mere højreorienterede politik førte i slutningen af 80'erne til en større splittelse mellem PSOE og dens landsorganisation, UGT. I løbet af 90'erne er der også kommet stadig flere beviser frem om PSOE og regeringens ansvar for dannelsen af dødspatruljen GAL, der blev brugt som terrorinstrument overfor de baskiske nationalister (se Euskal Herria). En del tyder nu på, at også Gonzales var involveret eller i det mindste kendte til dannelsen af GAL.

Efter PSOE's valgnederlag i 1996 trak Gonzales sig i 1997 som leder af partiet.

A.J.

Beslægtede opslag

Ansvarlig redaktion: Arbejderhistorie

Sidst ajourført: 6/2 2006

Læst af: 28.501